Aanplantingen

Planten kiezen is fun! Maar zonder kennis van zaken kom je vaak bedrogen uit. Planten die niet aangepast zijn aan hun standplaats sterven af of bezorgen je kopzorgen met hun plagen.

Laat je daarom begeleiden bij het kiezen van dat nieuwe frisse groen. We adviseren je op basis van standplaats en bodemgesteldheid en denken al na over het onderhoud van de komende jaren.

Werkwijze

We werken een combinatie van vaste planten, heesters en bomen uit die een meerwaarde is voor jouw tuin. We houden daarbij rekening met jouw smaak en wensen voor onderhoud en stijl. Bovendien maken we er een punt van dat jouw tuin bijdraagt aan de biodiversiteit in de buurt.

We zorgen voor de aanplantingen en een goede bodembedekking in hakselhout of schors. Hierdoor bescherm je de bodem, zal vocht trager verdampen en houd je het gehalte aan organisch materiaal hoog.

Ook voor kleine tuinen of de aanplant van één of meerdere bomen kan je bij Bomen en Tuinen Brasseur terecht. Indien gewenst doen we een bodemonderzoek en zorgen voor een goede voorbereiding van de grond. De bomen worden met de grootste zorg en in het juiste seizoen geplant, waardoor ze een goede start nemen en kunnen uitgroeien tot prachtstukken in jouw tuin.

Nazorg

Na de aanplant geven we je goeie raad over hoe je jouw nieuwe planten best verzorgt. En valt er ondanks het goed opgevolgde advies toch één van tussen in de eerste 6 maanden na aanplanting, dan komen we die gratis vervangen.

Geef ons een seintje voor ons advies en een vrijblijvende offerte op maat!

Contacteer ons

Bomen & Tuinen Brasseur   •   info@bomen-tuinen.be   •   0474 48 25 19