Totaalprojecten

Van het ontwerp tot het laatste detail bij de aanleg én het onderhoud nadien: Bomen & Tuinen Brasseur pakt alle fases van het aanleggen van jouw nieuwe tuin aan.

We denken van bij de start mee na over het gebruik van de tuin en het onderhoud dat je er later aan zal hebben. En ons eigen team zorgt voor de uitvoering en nazorg.

Aanpak

Voor je eraan begint maak je best al een lijstje van jouw wensen en dromen. Dan komen wij eens langs, want een eerste gesprek verloopt altijd ter plaatse. We overlopen jouw wensen, informeren je over de voor- en nadelen van materiaalkeuzes en het te verwachten onderhoud van de planten.

We leggen de focus op een duurzame en ecologische aanpak, zonder wollig randje. Jouw tuin kan een meerwaarde zijn voor de natuur in je omgeving, ook in de stad. We zoeken uit waar die waarde ligt en hoe we jouw wensen daarmee kunnen combineren, zonder in te boeten op gebruiksgemak en stijl.

Met al die informatie gaan we aan de slag om een eerste ontwerp uit te werken. Na een grondige bespreking en eventuele aanpassingen kiezen we samen de planten en materialen voor de verhardingen en maken we een offerte op.

Uitvoering

De uitvoering gebeurt door ons eigen team. Zowel voor de grondwerken, de aanleg van de oprit en de terrassen in natuursteen, tegels, klinkers of hout, de omheiningen, eventuele vijver, gazon en aanplantingen hebben we de expertise in huis om tot een perfect resultaat te komen.

Spreid je de werken graag over verschillende jaren, dan werken we in fases en adviseren we je over de beste volgorde.

Na afwerking leggen we je uit hoe je het onderhoud best aanpakt, zodat jouw tuin kan ontwikkelen tot een volwassen exemplaar. Bovendien kan je ook een beroep op ons doen voor het tuinonderhoud in de jaren nadien.

Heb je interesse in een eerste vrijblijvend gesprek ter plaatse? Neem contact op en we maken een afspraak.

Contacteer ons

Bomen & Tuinen Brasseur   •   info@bomen-tuinen.be   •   0474 48 25 19