Totaalprojecten

Van een eerste ontwerp tot de laatste details bij de aanleg. Alle fases van het aanleggen van jouw nieuwe tuin worden door Bomen en Tuinen Brasseur onder handen genomen. We denken van bij de start na over de praktische kant van de aanleg en het onderhoud dat je later aan de tuin zal hebben. En de uitvoering van de werken gebeurt door ons eigen team.

Voor je eraan begint stel je jezelf best een aantal vragen. Waarvoor willen jullie de tuin gebruiken? Wat is jullie budget? Houden jullie ervan om er zelf wat in te werken of moet het zo makkelijk mogelijk in onderhoud? Zijn er kinderen of huisdieren? Willen jullie terrassen, een oprit een vijver of zwembad misschien?

Maar ook: welke stijl zien jullie graag? Zijn er bomen en struiken die je wil behouden en die de vorm van de tuin beïnvloeden?

Aanpak

Na die brainstorm komen wij eens langs, want een eerste gesprek verloopt altijd ter plaatse. We nemen onze tijd om naar jouw wensen te luisteren en de mogelijkheden van het terrein in te schatten. Misschien spreekt de tuin voor zich en kunnen we al wat suggesties doen.

Met al die informatie gaan we aan de slag om een eerste ontwerp uit te werken dat we samen bespreken en aanpassen naar jullie opmerkingen. Na jullie goedkeuring kiezen we samen de planten en materialen voor de verhardingen en maken we een offerte op.

Uitvoering

De uitvoering gebeurt door ons eigen team, zowel voor grondwerken, aanleg van de oprit en de terrassen in tegels of hout, omheiningen, vijver, gazon en aanplantingen. Wil je graag in fases werken dan kan dat uiteraard en adviseren we je over de beste volgorde. Na afwerking adviseren we je over het onderhoud en de nazorg zodat jouw tuin kan ontwikkelen tot een volwassen exemplaar.

Is er ondanks alles toch een probleem dan komen we dat oplossen. Bovendien kan je ook op ons beroep doen voor het tuinonderhoud in de jaren nadien.

Interesse in een eerste vrijblijvend gesprek ter plaatse? Neem contact op en we maken een afspraak.

Ook interessant voor jou

Contacteer ons

Bomen & Tuinen Brasseur   •   info@bomen-tuinen.be   •   0474 48 25 19