Naast boomverzorging en tuinonderhoud is tuinontwerp- en aanleg onze derde grote pijler. Wil je graag een deel of je volledige tuin laten heraanleggen, dan kunnen wij dit voor jou met plezier doen.

Van kleine stadstuintjes tot riante landschapstuinen, we denken mee over jouw buitenruimte op maat. We luisteren naar je wensen, houden rekening met het budget, zijn realistisch over onderhoud, inspireren, ontwerpen en zorgen voor een verzorgde aanleg.

Onze focus ligt op het realiseren van duurzame, ecologisch verantwoorde tuinen. Dat zie je bijvoorbeeld aan de keuze voor inheemse planten die de biodiversiteit ten goede komen. En dat kan zowel in een natuurlijke organische tuin als in één met strakke vormen.

Verlang je naar een vol groen gazon, kijk je uit naar de aanplant van jonge bomen, een nieuwe afsluiting, een nieuw terras, … of wil je de hele tuin onder handen nemen, Bomen en Tuinen Brasseur gaat met plezier voor je aan de slag. Neem gerust een kijkje in de rubrieken hieronder en laat je inspireren. 

Contacteer ons

Bomen & Tuinen Brasseur   •   info@bomen-tuinen.be   •   0474 48 25 19