Tuinontwerp

Bij Bomen & Tuinen Brasseur ontwerpen we tuinen op maat. Dat betekent dat jouw wensen voorop staan.

Waarvoor wil je de tuin gebruiken? Wat is het budget? Hou je ervan om er zelf wat in te werken of moet het zo makkelijk mogelijk in onderhoud? Zijn er kinderen of huisdieren? Maar ook: welke stijl zien jullie graag? Zijn er elementen die je wil behouden en die de vorm van de tuin beïnvloeden?

Aanpak

We komen bij jou langs voor een eerste gesprek, zodat we meteen het werkterrein gezien hebben. We nemen onze tijd om te luisteren naar wat jij belangrijk vindt en de mogelijkheden van het terrein in te schatten. We meten de tuin op en bespreken waar je naartoe wil. Misschien spreekt de tuin voor zich en kunnen we al wat suggesties doen, maar net zo goed geraak je er zelf niet uit wijs en leiden we je uit de impasse.

Met al die informatie gaan we aan de slag om een eerste ontwerp uit te werken. We werken een dossier uit met voldoende documentatie, foto’s, een moodboard en beschrijvingen om een beeld te schetsen van waar het naartoe kan gaan.

Bij een tweede gesprek overlopen we alle elementen en maken we de gewenste aanpassingen volgens jouw opmerkingen. Vervolgens kiezen we samen de planten en materialen voor de verhardingen en kunnen we beginnen nadenken over de uitvoering.

Benieuwd hoe jouw tuin er zou kunnen uitzien? Maak een afspraak, dan maken we er werk van.

Contacteer ons

Bomen & Tuinen Brasseur   •   info@bomen-tuinen.be   •   0474 48 25 19