Afsluitingen

Tenzij jouw tuin van parkformaat is, heb je altijd wel ergens een afsluiting nodig. Om de kinderen binnen te houden of de nieuwsgierige blikken van de buren buiten, of omdat er op je terras altijd een sterke wind staat, bijvoorbeeld.

Types

Bomen en Tuinen Brasseur plaatst tuinomheiningen en schuttingen in alle materialen, prijsklassen en uitvoeringen. En uiteraard ook de bijhorende poort of hekwerk. Rest aan jou de keuze…

Een haag is puur natuur maar het duurt wat langer voor ze volledig dichtgegroeid is. Een eenvoudige draadafsluiting met bovenbuis houdt huisdieren en kinderen binnen en kan afgewerkt worden naar keuze. Laat hem begroeien met klimop die regelmatig bijgesnoeid wordt en je hebt een groene afsluiting die weinig plaats in neemt. Een houten tuinwand is meteen gesloten en krijgt een mooie patine door het verweren. Bovendien heb je heel wat keuze in duurzame houtsoorten.

Advies

Dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden. Wij adviseren je bij de keuze, rekening houdend met het doel, budget en het gewenste onderhoud. We maken een correcte offerte en zorgen voor een professionele plaatsing.

Neem contact op voor een afspraak ter plaatse en een offerte op maat.

Contacteer ons

Bomen & Tuinen Brasseur   •   info@bomen-tuinen.be   •   0474 48 25 19